Pogosto zastavljena vprašanja
 • Kako prenesem podatke iz drugih obrazcev
  Datum: 13.01.2014

  Aplikacijo smo nadgradili in sedaj omogoča prenos podatkov starih obrazcev programov znotraj oddelka v nove obrazce programov. Za zagon prenosa podatkov ob ustvarjanju novega obrazca kliknite "Prenesite podatke iz obstoječega obrazca".

  Tendee poskuša pri tej operaciji najti polja, ki se ujemajo in jih samodejno izpolniti. Zaradi sprememb obrazcev lahko pride do neujemanja nekaterih polj, ki jih morate zato izpolniti sami. Datotek, ki ste jih priložili, program ne prenaša v nove obrazce in jih morate naložiti sami.

  Funkcionalnost je predvsem namenjena prenosu podatkov med podobnimi obrazci, kjer je večje število polj z daljšimi besedili.

 • Katera je priporočena programska oprema za uporabo aplikacije
  Datum: 13.01.2014

  Aplikacija deluje v večini brskalnikov (Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome, Safari in Opera) z omogočenim javascriptom in na vseh operacijskih sistemih (Windows, MacOSX, iOs, Widows Mobile in Android).

  Priporočen brskalnik pa je Google Chrome, ki ga lahko brezplačno dobite na naslovu http://www.google.com/intl/sl/chrome/, s katerim poteka tudi razvoj aplikacije in je delovanje tudi najprej preverjeno.

  V primeru tehničnih težav nam prosim pišite na naslov mok.support@tendee.net.
  Težavo čimbolj natančno opišite, da jo lahko ponovimo in odpravimo kar najhitreje.

  Vse dodatne informacije v zvezi z razpisom dobite pri skrbnikih društev.

 • Kakšen je pravilni postopek oddajanje obrazcev in vloge
  Datum: 07.09.2012

  Po izpolnjevanju obrazca obrazec še ni poslan v nadaljno obdelavo. Potrebno ga je naprej vključiti v vlogo in vlogo poslati.

  Postopek oddaje:

  1. Obrazec izpolnite
  2. Lahko izpolnite več obrazcev
  3. Izberite obrazce iz spiska pripravljenih obrazcev
  4. Kliknite "Ustvari vlogo"
  5. Preglejte, vpišite komentar in kliknite "Pripravi vlogo"
  6. Na vlogi kliknite "Pošlji vlogo"

  Dokler vloge ne pošljete, jo lahko pobrišete in bodo vsi obrazci znotraj vloge postali ponovno samo pripravljeni in jih lahko tudi urejate.

  V primerih, ke je za pravilno oddano vlogo potrebno tudi fizično oddati podpisane kontrolne obrazce (Oddaja prijave, Oddaja dopolnitev, Zahtevki), le-te natisnite in dostavite nrazpisodajalcu na način, ki je predpisan v razpisni dokumentaciji.